Måttligt muntert

Är lite vilse i ljudboksdjungeln just nu utan att hitta något så där riktigt hörvärt. Kanske borde jag skriva ner boktips och inte tro att jag kommer ihåg namn eller titel. Sådant har aldrig varit min starka sida. Nåväl, det är inte jordens undergång.
Morgonen bjöd på en magnifik rödflammande soluppgång så jag trodde att det skulle bli en strålande vacker dag men än så länge är det grådis och hela fem plusgrader. Nåja, är väl inget annat än att gilla läget.
Något som är betydligt värre än trist väder är irriterande nedhasande bhaxelband. Fy vad jag avskyr att ha bh! Har testat många modeller och nu har jag beställt en modell på nätet som jag sätter stort hopp till. Den bh:n hade i alla fall fått jättebra recensioner av andra storbröstade. Jag förstår mig inte på unga kvinnor som fyller och gör sina bröst större och därmed jättetunga. För mig har stora bröst varit en axelvärkande livsplåga. Hade jag haft pengar när jag var yngre hade jag förminskat eländet och nu vill jag inte utsätta mig för ytterligare operationer tycker att det räcker med dem jag har genomgått hitintills. När jag frågar i affärer efter en bh med banden tätt ihop bak eller någon annan konstruktion som gör att banden inte glider ner så finns det ingen.