Blöt söndag

Söndag morgon bjuder på grått och blött skitväder. Usch! Halloweenkvällen firades med ett barnbarn, godis och två filmer varav den ena "Get out" var riktigt otäck. Vid elvasnåret var det ngåon eller något bultade på mitt hus men ingen ringde på dörren och bad om godis. Hade ltie svårt att somna kanske beroende på en spännande ljudbok.
Igår var exmaken här med sin sambo och fick bilen fixad av vår son i mitt varmgarage. Till min bil behövdes en liten plåtbit för att montera fast ledlamporna så det blir en beställning som förhoppninsvis kommer snabbt.
Idag ska jag testa att göra en håruppsättning på barnbarnet. Har sett jättefina som är enkla att göra på Instagram. Funderar också på att åka till skogen och hämta en liten pyntgran till bron medan det är snöfritt. 
Nä det här är inget roligt väder, i och för sig bra med tanke på elräkningen, men ändå för trist. Hoppas på ett tunt lager ren och vit snö som lyser upp tillvaron men väderprognoserna två veckor framöver hotar bara med regn. Nåja får väl vara nöjd med att elräkningen i alla fall gynnas.