Längtar efter att umgås

Vy från farstubron
 
Igår bjöds vi på blå himmel och sol! Det var så underbart vackert och med ens kändes tillvaron mer hoppfull. Idag var det dock inte lika bra utan snö har trillat ner av och till men jag lever ännu på gårdagen. Insett att jag är helt utsvulten på ljus och dumt nog fyller jag hålet med bullar. Så urbota dumt men nu ska det bli andra bullar öh vad skriver jag nej menar att jag ska fylla hålet med vårgöra som att planera om blommor och sätta igång frösådderna. Plockade en massa frön i höstas från mina blomster. Ska bli spännande att se om de tar sig. 
 
Det har varit lite segt att fortsätta med årsredovisningarna men idag har jag summerat och därmed gjort nästan halva jobbet. Inväntar två årsbesked och därefter kan jag göra klart och lämna in till överförmyndaren. 
 
Efter julhelgen har mitt tålamod dalat vad gäller isoleringsuthålligheten. Alltså jag är isolerad men jävla så trist det är. Min kisse är inte så språksam så dagarna blir lite väl tysta. Kommer jämt på mig med att tänka på bjudmiddagar, skratt och prat. Inte för att jag ömkar mig själv men nog hade det varit trevligt att i dessa tider ha en pratsam gubbe att jollra med. Skojar faktiskt för sanningen är att jag nog inte skulle stå ut att bo med någon efter alla singelår. Idag bestämde syrran och jag att vi ska åka på loppisar och auktioner till sommaren. Det har vi pratat om i flera år men inte kommit oss iväg.