Min måndag

Dagen har bjudit på strålande solsken men inte så varmt att snö och is smälter. Låg en stund i solstolen med näsan mot solen medan katterna fick sin luftning. Har varit ut några småstunder men i övrigt inomhus. Vet att jag borde ta en promenad för hälsans skull men vägarna är enormt knaggliga och isiga så det lockar inte alls. Har bland annat bakat en massa mjukkakor som blev si så där lyckade men de går säkert med ändå.
 
Sonhustrun har hämtat insulin på Apoteket till mig och även handlat hem matvaror. Hon lämnar av varorna utomhus och jag swishar betalningen. Jag är supernoga med att hålla mig isolerad. Ingen får komma in till mig och jag torkar av alla matvarupaket med sprit. Det är så klart jättetrist för jag längtar efter mina nära och kära men för allas skull är det helisolering som gäller.
 
Idag fyller mitt näst äldsta barnbarn tjugoåtta år. Jisses vad tiden har rusat iväg. Nyss var han moppekille och nu är han en vuxen man med jobb och allt vad det innebär. Önskar att jag hade kunnat bjuda honom på tårta men vi får ha ett rejält kalas när isoleringen är över.
 
Det har inte hänt desto mer så egentiigen en ganska trist måndag.