Söndag

Än märks det ingen släng av värmen som ska komma in i landet och kanske orkar den inte ens hit upp. Det regnar och är bara ett par varmgrader, men snön tinar märkligt nog ändå så pass att man märker skillnad för var dag. Solen har anats men nu framåt kvällen blev det regn igen.
 
Idag blev det trevligt fika med fyra vänner på kafé och fick till och med en titt på den enas första barnbarn. På hemvägen blev det en trevlig födelsedagsuppvaktning hos en av mina huvudmän. 
 
Om några dagar ska jag umgås med mina älsklingar. Längtar så enormt efter småtjejerna och önskar att vi bodde grannar så att de kunde springa över till mig precis när de ville precis som när jag själv var barn och hade min faster och farbror i huset på samma gård. En stor lycka för mig, men kanske inte alltid kul för mina föräldrar. Både mamma och faster lärde mig sy, baka, tvätta och städa och pappa och farbror Gustav lärde mig om naturens under, djur, odla, fiska och att hantera målarpensel och hammare. Jag är enormt tacksam för den ovillkorliga kärlek jag fick växa upp med. Vår gård var inte förskonade från hemska olyckor och annat svårt, men i mitt hjärta är det den ovillkorliga kärleken och den okuvliga viljan att alltid kämpa vidare och glädjen när det lyckades som dominerar. Den hemska stress som nästan alla lever med idag fanns inte på den tiden, i alla fall inte hemma hos oss. Allt var så klart inte bättre förr, men jag är tacksam och oerhört glad att jag växte upp "förr". 
 
Nu är det kväll och säng och ljudbok väntar. I morgon väntar nya trevligheter, bland annat middag hos vän sedan barndomen. I morgonbitti ska jag skruva fast fästena till nya rullgardinen och åka och nyttja ett presentkort innan affären går i kk.