Fredagskänsla

Solen är på gång och utetermometern är på rätt sida om nollstrecket. Själv har livsandarna precis kommit igång efter tredje koppen gott kaffe. Det känns fredag i kroppen av någon konstig anledning.
 
Igår fick bilen sommardäck pålagda och nu är det bara kvar att byta alla fyra bromsskivor med tillhörande klotsar eller vad det nu var. Måste boka verkstadstid.
 
Igår fick jag massor av kraftiga och färdigt omsatta sommarblomster av min dotter. Det är solrosor, rosa dubbla petunior, rosenskäror, luktärtor, krasse och tomatplantor. Härliga tid som väntar oss!
 
En av mina huvudmän fyller jämt idag så jag har beställt blomster att uppvakta med. Det blir gratulation vid ytterdörren då jag inte vågar utsätta mig för eventuell smitta fast så klart lockar smörgåstårtan som jag vet ska bjudas till de som vågar trotsa viruset.
 
Ska hämta matvaror på icabutikens lastkaj senare idag. Enkelt och kostnadsfritt att beställa sina varor på nätet och hämta dagen efter. Nu strålar solen och jag hör fåglarna kvittra utanför fönstret. Dags att klä på sig och ta ut katterna på morgonluftning.