På väg mot nytt år

Vi går mot nyårsafton med stormsteg och jag hoppas verkligen att det nya året ska överraska med fred och minskat elände här hemma och ute i världen. Så klart tänker jag på främst på mina egna nära och kära och deras framtid som jag vill ska bli så bra som möjligt fylld med möjligheter.
Själv har jag fått uppleva och även ta del av ett Sverige i utvecklig och välstånd, men som högerkrafter nu gör allt för att avveckla för oss vanliga. Det värsta idag är trots allt nazistpartiet. Ska beställa boken här nedan, läsa den och sedan leverera vidare till den jag tror behöver läsa den. Annars kostar den bara 149 kronor på Adlibris.
 
 
Christer Bergström, internationellt ansedd expert på nazism och Nazityskland med ett 40-tal böcker bakom sig, presenterar här en genomgripande vetenskaplig jämförelse av Sverigedemokraterna och Hitlers nazistparti NSDAP som klart visar att SD är ett utpräglat nazistiskt parti. En blivande storsäljare under valåret!
 
Nu till det roliga i livet:
Här hos mig är det just nu en lugn stund då barnbarnets familj är i slalombacken. På förmiddagen var de på skridskobanan så det är full fart. Jag har förberett en gryta sjömansbiff och vilar nu benen en stund. Det är så himla roligt med alla lekar. Sexåringen älskar att leka skola och hon är självklart fröken och jag elev. Ja jisses så kul vi har!
Min kisse håller sig i förrådet under dagarna, men på kvällen då lugnet lagt sig kommer hon in i huset.