Torsdagmorgon

 
 
Det blev tidig, ja faktiskt lite väl tidig morgon för mig denna dag. Solen är på väg upp i öster på en himmel som blir alltmer blå. Egentligen önskar jag att det skulle komma ett rejält regnoväder som tar bort den sista snön. Jag längtar efter att påbörja utomhusgörat. Igår klippte jag bort revor och gamla blad i jordgubbslandet. Helt otroligt att till och med ogräs hade börjat spira i det nyss framtinade landet. Min otränade vinterrygg och händerna protesterade men banne mig att jag låter smärtan vinna.  Vårlökarnas blå färger är så underbart vackra. Flera gånger varje dag går jag runt och njuter för underbart är kort och ibland väldigt kort om haren kommer på nattiligt besök och äter sig mätt.
Sommarplantorna på övervåningen växer som de ska och idag funderar jag på att åkta till en 4H-gård och hämta några säckar kogödsel. Ska jag eller ska jag ta enkla vägen och köpa en säck gödning???
 
De senaste dagarna har plockat fram fotoalbum som är färdig så när som på text till fotona. De flesta foton väcker fina minnen men det finns också foton som väcker minnen av det svåraste jag varit med om i mitt liv. Emellanåt påminner jag mig själv om att den tiden sedan länge är historia och idag är allt bra, ja faktiskt bättre än jag en gång kunde drömma om. 
 
I skrivande stund strålar solen obarmhärtigt avslöjande vad gäller fönstren. Hemska tid så skitiga och dammiga! 
 
Nu är klockan strax sex och jag ska bege mig mot duschen innan jag tar tag i dagens göromål.