Lugn advent

Fick fikabesök av sonens familj plus några extra klasskompisar. Flickorna var bleka och stillsamma. Säkert många sorgens tankar och funderingar om sin klasskompis som igår förlorade kampen mot cancern. Bra att flickorna är tillsammans förmodligen i den svåraste stund de haft hittills i sitt unga liv. Barn ska inte dö. Det är så förbannat orättvist. 
 
Har lite ont i ena knäet efter gårdagens fall fast inte värre än det har gått att kliva och smågreja. I kväll förberedde jag en bit vägg där ett element suttit. I morgonbitti ska en vävbit limmas dit och framåt kvällen ska alla väggar målas. Sedan är det bara dörr och fönsterfoder kvar så är hallen fixad och klar. Nä förresten trappan till övervåningen är kvar men den får nog vänta till efter helgerna.
 
I morse var jag ute med katterna en lång stund. Härligt med ljus och frisk luft men redan vid ettiden började det skymma. Hemska värld denna mörkertid. Gäller att ha livlinor som räcker till ljusets återkomst. Julskyltningen nere på stan lockar inte längre.