Min torsdag

Idag bjöds vi på sol och hyfsat skönt väder  även om vindarna var lite väl svalkande. Jag har mest hållit mig inomhus iförd solglasögon. Ögat är ljuskänsligt och synen liksom vibrerar när jag rör mig för häftigt. För övrigt är allt bra.
I morgon eller på lördag ska syrran och jag åka och göra morsdagsfint på våra käras gravar. Det blir rosbuketter eftersom det ännu är för tidigt att plantera sommarplantorna. 
Funderar på att baka en tårta till morsdag. Älskar herrgårdstårtan som bakas i långpanna och fylls med grädde, klementinklyftor och aprikosbitar. 
 
I skrivande stund är jag jättesugen på något gott och här hemma finns ingenting i den vägen. Funderar på att åka till Draggen och inhandla lite nötter och en god chodklad. Alltså det är än så länge bara en fundering. Tidigare idag kom min snälla granne Lea över med två nybakade finska solbullar. Himmelskt goda!
 
Ett av barnbarnen ska komma och hjälpa mig med jordsäcksinköp då man inte ska lyfta tungt några veckor efter den här operationen. Vill inte äventyra resultatet. Det börjar också bli dags att ta bort tändstiftet på gräsklipparen och slänga in en sup bensin för att få igång den. Det brukar räcka med en bensinsup och sedan går den lätt igång resten av sommaren.
 
Nåja allt rullar på och jag kan inte precis klaga på någonting.