Sommarvärme

 
 
Vädret har verkligen slagit om och bjuder frikostigt på underbaraste sommarvärmen. Grönskan frodas i explosiv takt nästan synligt för ögat och ute i växthuset sträcker sig solrosorna nästan upp till taket och det är lovande för mina drömmars miniäng á la Van Gogh.
 
 
Har skrubbat krusidulliga altanräcket och alla utemöbler innan solen nådde till altanen så nu är den redo för sommarens mysiga stunder. Fontänen är igångsatt och fåglarna kvittrar. Är lyckligt lottad att ha sol på altanen redan från tio på förmiddagen och hela dagen till framåt midnatt.
 
Idag var det också födelsedagskalas hos en god vän. Vi kalaserade ute på hennes altan i världens mysigaste loungesoffa med massor av färgsprakande kuddar. Solen gassade och den lilla ån alldeles intill huset porlade fridfullt. Dessutom bjöds vi på supergod ostbuffe och därefter sju sorters tårtor. Allt supergott och jag åt av allt. Nä förresten en tårta missade jag att ta en smakbit av och det var nog tur då  grusvägen hem med massor av lösgrus var en slingrande upplevelse.