Stormvindar

 
Varit utomhus större delen av dagen och bland annat fått igång gräsklipparen med hjälp av en bensinsup i tandstiftshålet. Kände mig supernöjd. Orkade inte klippa hela gräsmattan som för övrigt är i bedrövligt skick efter vintern. Sorgligast är dock att äppelträdet inte verkar må så bra. Det verkar som att en del blad och knoppar frusit, torkat eller också är det någon parasit som bosatt sig i mitt älskade träd.
 
Dagen har verkligen bjudit på virvlande svala vindar som kommit från alla håll. Häggblommorna har virvlat runt som snöflingor. Grannens flaggvimpel visade att vinden kom från norr och min broflagga visade att vinden kom från söder. Glad att jag inte planterat ut mina blomplantor. 
 
Rabarbersaftsladdningen jag ställde i ordning häromdagen blev klar i dag men den blev inte lika god som vanligt eller också är det mina smaklökar som luras. Trist. Funderar på att göra en ny laddning.
 
Avslutade dagen med att doppa håret i parisbrun färg som jag köpt Dollarstore för trettio kronor. Reapris så klart. Nu sitter jag här i det närmaste svarthårig och funderar på hur länge det kan ta innan färgen bleknat några nyanser.