Ännu oväder

 
 
Stormen har inte lagt sig ännu men är några sekundmeter lugnare. Regnet piskar fortfarande i vågrätt läge och himlen är grå fast jag har en känsla av att molnen är betydligt högre upp jämfört med i går så det kanske finns hopp om bättre väder.
I natt har jag sovit en stund då och då och däremellan varit ut i garaget och kollat genom fönstret att växthuset står kvar. I morse var det bara 4,5 grader ute i växthuset trots att kupévärmaren snurrat på hela natten. Nu får den snurra även dagtid. Tomater gillar inte temperaturer under fem grader.
 
Dagens innejobb ska enligt planen vara att börja med innerdörrsmålningen men jag känner verkligen inte för det. Först ska morgonstädningen avklaras. Disk, bäddning och dammsugning. Har man två katter så får man vackert dammsuga minst en gång per dag då kattsand har en otrolig spridningsförmåga. 
 
Nä som sagt inget måleri idag. Är inte alls på humör för det. Mer lockande är en biltur österöver. Behöver en ny tavelram då en av mina favorittavlor ramlade ner från väggen häromdagen på grund av att jag använt för vek krok.