Tisdag

 
Träd och buskars knoppar sväller och allt fler perenner överraskar med att ha överlevt vintern. Idag var vädret minst sagt trist men nu i kväll verkar solen vilja titta fram och då har jag som alltid om somrarna gått runt och hälsat på mina växtvänner. Allt är ansat och städat efter bästa förmåga och nästa etapp är att bygga en utegrill av lecablock och tegelstenar som blivit över när jag tagit bort rabatter genom åren. Ja livet är underbart just nu. Hör både fågelsång från dungen intill och dripp dropp från hängrännan utanför. 
 
Ett inneprojekt väntar fast det känns inte speciellt lockande. Har klippt till de tre nya köksgardinerna typ rullgardin med bladigt mönster. Jag borde ha köpt ytterligare en halvmeter med tanke på perfekt mönsterpassning men det gjorde jag inte och nu blir det som det blir och säkert bra ändå. 
 
Dagen bjöd även på en tur till Ikea tillsammans med kära syster för byte av kökslampor som inte passade. Nu är en annan modell inhandlad och förhoppningsvis passar de bättre dock lite krångliga att montera fast i taket så jag tar det en annan dag. 
 
Nu är klockan 18.30 och solen strålar från en nästan molnfri himmel. Katterna ska få komma ut i friska luften.