Pappersjobb

Har ägnat dagen till att starta upp det ekonomiska för en ny uppdragsgivare plus att ordna upp några transaktioner för en annan uppdragsgivare där landstingets nya ekonomisystem tjorvat till det. Kände mig väldigt nöjd när allt var uppklarat och pengar på väg tillbaka till kontot. 
Mobiltäckningen i det här området är riktigt usel. Otroligt irriterande när viktiga samtal bryts eller när man ska ringa något viktigt och det kommer upp en ruta som säger att mobiltäckning saknas. Dagens köande till alla myndigheter är riktiga adrenalinframkallare när samtalet bryts precis när man äntligen står på köplats ett. 
Har också skickat in bostadstilläggsansökan för egen del för första gången i mitt liv. Massor av papper skulle bifogas ansökan. Pust. Faktiskt kränkande att man efter ett över 40 år långt heltidsarbetande yrkesliv har en otroligt fjuttig pension. 
 
Idag lyfte jag fram utegrillen. Längtar efter grillad lax med sås av creme fraiche, finhackad rödlök, lite citron, dill och löjrom. Så gott att det vattnas i munnen av bara tanken.