Planer ...

Avhållsamhet från socker är oerhört frustrerande och därför ser jag till att hela tiden jobba med något så att hjärnan glömmer bort att fokusera på suget. Idag var det sovrummets tur att få en grundlig genomgång. Allt löst från sängen har varit ute i den kyliga och blåsiga höstluften, piskats kraftfullt och rollats från katthår. Precis varenda yta från golv till tak är dammsugen och våttorkad med såpa. Ska bli skönt att krypa ner i renbäddad säng med friskluftsdoft.
Avhållsamheten är en säkerhetsstrategi inför höftoperationen. Högt socker är ingen höjade ur läkningssynpunkt.
 
Har även hunnit vara ute i det fina höstvädret som har blivit betydligt kyligare de senaste dagarna. Alldeles för snart blir marken frusen. Morgondagens plan är att åka till skogen för att hämta fina grenar, en liten prydnadsgran och förhoppningsvis en bastant och lång gren med riklig barrighet som passar som fågelträd utanför köksfönstret som liveunderhållning för katterna.
 
Ja ja här råder ingen brist på planer och numera när jag hör till den lyckliga skaran pensionär finns det både tid och ork att genomföra det mesta (som inte kostar pengar). Känner mig lyckligt lottad.