Lite av en vilodag

Nja inte precis vilodag men i alla fall en dag utan alltför ansträngande göromål. Vaknade vid halvfyrasnåret av blodsockerdipp och skakade till av fasa när jag såg att utetermometern visade sju minusgrader. Efter lite druvsocker och en macka bäddade jag ner mig under dubbel yllefilt och täcke och sov sedan hyfsat gott tills dottern anlände för dagens hantverkeri. Idag har vi börjat skapa en prototyp på en ny sak som ska bli rolig att tillverka. Efter flera misslyckade, ja rent av otroligt skrattframkallande tester fick vi till det och är nu ivriga att komma igång.
 
Frampå eftermiddagen gick jag ut och försökte stuva in alla utegrejor i bodan. När allt är instuvat är bodan proppfull men allt har sin plats så det funkar ändå hyfsat bra. Kan faktiskt gå dit i kolsvart mörker och ändå hitta vad jag söker.
Katterna fick en uppfriskande utevistelse och satt för en gångs skull redo på bron för att gå in när jag var klar. Ida som är liten och korthårig såg ut lite frusen men Emil hade burrat upp sig och skakade grabbigt av sig allt skräp som hade fastnat i hans långa päls. 
 
Det händer inga större märkvärdigheter i mitt liv och det är också så jag vill ha det. Lycklig är jag i alla fall för alla och allt som finns i mitt liv.