Pappersjobbardag

Har ägnat dagen till att fullgöra ett kassörsuppdrag så nu är bokslut och resultaträkning fixat och klart. Allt stämde så jag känner mig glad och lättad. Har även påbörjat två andra uppdrag av ekonomisk art men de gör jag klart en annan dag. Det är så himmelens skönt att rensa och få ordning i papperhögarna. 
 
Mitt lilla kontorsrum är övermöblerat och nu är jag sugen på att lyfta ut sängen som står och skräpar. Vintertid går det  hur som helst inte att sova i rummet eftersom luftvärmepumpen "dorrar" rejält bakom ena väggen. På övervåningen har jag flera gästsängar och i förrådet står en hopvikbar om det någon gång råkar bli väldigt många som ska sova hos mig. Jag avskyr möbler som är svåra att komma åt att städa under och dit hör sängen i kontorsrummet. Jag gillar att ha öppna ytor och rymd och blir stressad om jag måste kryssa mellan en hel massa möbler som står ivägen. Egentligen har jag alltid dragits mot en minimalistisk livstil.
I går hakade jag ner de mörka sammetsgardinerna i vardagsrummet så nu är det fritt fram för ljuset. De senaste dagarna har jag gått omkring och sett möjligheter till förändringar med enkla och framförallt billiga medel. En del saker har jag redan i gömmorna och annat finns billigt på Ikea och Rusta. Det lär bli några lass till återvinningen vad tiden lider.