Blåsigt

Onsdagar är den rörigaste och volymmässigt värsta dagen på jobbet. Idag var det värsta dunka dunka från ensemblerummet ovanför mitt rum. Huvudet värkte och jag kände mig på allt uslare humör. Undrar om öronproppar hjälpar mot dunket? När jag nu lika klagar så kan jag fortsätta med att nacken och axlarna. Oj oj så irriterade det är att ha ont.

Jag har fortfarande inte beställt tid på bilverkstaden och inte hos Hassler. I morgon måste jag ta mig tid att sitta i telefonkö och vänta.

På eftermiddagen lyste solen upp och jag och kissen gick ut och småpysslade. Tömde fontänen, åt häggbär, klippte gräs och räfsade ihop barr från Cembratallen. Det växer vackra svampar lite här och där på min tomt och rosbusken är full av roströda nypon. Vackert. Kissen går omkring med viftande svans och det känns också gott att se att han mår gott.

Jag är glad idag för att mr x äntligen får börja på ett program. Pust! Men det krävdes lite hot. Gud vad jag hatar skolhelvetet. Inte "våran" skola, men de andra skolorna i våran kommun.

Nu är jag hungrig. Måste ringa hem mr x och göra taco. Det var nog tankeöverföring för nu ringde han och ville bli hämtad. Skönt!