Två arbetsdagar kvar

Himmel så trött jag har varit idag. Ett tag kändes det som att det var förkylning på gång. Nästa stund var det borta. Skönt att det bara är två arbetsdagar kvar av den här veckan.

Åkte hem på lunch och passade på att åka till soptippen med två lass. Tack och lov att jag har unge herrn som är bra på att backa. Att rensa och bli av med skräp är befriande. Känns som att man har vingar när man åker från tippen.
Nu är det halvokey på tomten och bodan och garaget är godkänt. Förrådet återstår. Mycket ska bort. Måste använda mer hjärna än hjärta när jag rensar och komma ihåg att minnena lever inom mig och sakerna bara ligger i lådor år ut och år in och tar plats. Ett förråd på drygt 20 kvadratmeter är fullproppat. Det är inte klokt.

Livet rullar på som alltid. Det händer en del som inte lämpar sig att skriva här i bloggen och det är på sätt och vis trist för det är egentligen sådant som är viktigast i mitt liv. Just nu överväger nog de positiva bitarna och då är jag jätteglad. Livet är en kamp på många sätt och vis.

Min önskan just nu är att vinna en större summa pengar. Gud så glad jag skulle bli.

I kväll har unge herrn och jag varit och övningskört till min son. Där värmde öppenspisen så skönt så min frusna själ blev genomvarm. Nu mot duschen.