Hundanfall och stenröse

Dagen började dramatiskt med att grannens två små terrier anföll min kisse. De hann inte bita men gjorde flera anfallsförsök. Jag skrek och slog som en galning och då kom grannen och tog sina odågor i nackskinnet. Pust!  Min kisse försökte fly men han satt ju fast i kopplet så han var ett lätt byte. Jag har befarat att detta ska hända. Hoppas att det var första och sista gången.

Idag har jag äntligen gjort ett litet stenröse av alla stenar som legat utslängda vid bodan. Det blev väl inte riktigt så fint som jag tänkte mig, men det får duga tills vidare. En del av stenarna är jättefina, hemsläpade med möda från en stenö långt ute i skärgården.

På eftermiddagen fick jag besök av Göta samt min fd svägerska Eva och som vanligt hade jag inget gofika att bjuda på. Har också hunnit skjutsa och hämta Axel. Telefonen har ringt hela kvällen så jag har nästan nackspärr av allt surrande. Just nu sitter jag och svettas. Det har varit en härlig och varm dag och jag har nog bränt axlarna. Nu känner jag att jag har semester och det är så jäkla skönt. Livet känns så lätt och härligt.