En plågsam dag

Det gör fortfarande ont i min mun. Idag har jag köpt smärtlindrande tabletter för mun och svalg. Det hjälper lite, så pass att jag kan få i mig lite mat. Nu misstänker jag att jag har fått en inflammation i käken eftersom det är svullet och gör ont längs hela sidan mot och i örat.

Idag har jag rensat på mitt skrivbord och gjort klart en hel massa saker som fått ligga till sig. I morgon ska jag till Haparanda på ett uppdrag för civilförsvarsföreningens räkning. Gymnasieelever ska testa vältbilen. Herregud, allt man ska vara med om. Det är priset man får betala för att man inte lärt sig att ta sin inre röst på allvar och säga nej när man absolut inte vill.

Det är så mysigt med lille Emil för han har börjat tro sig att ligga i famnen och gosa. Ett tag var jag orolig för att han var så otroligt vild och bitig. Idag hängde han som en trasa i min famn och spann. Hans silkesmjuka tassar strök på min kind. Vilken kille! Jag ångrar inte för ett enda ögonblick att vi tog honom trots att det blir gardinkappor en tid framöver. Nästa steg blir att avvänja honom från att klättra i gardiner och gå omkring på matbordet när vi äter. Hur det nu ska gå till.



Det har inte hänt så mycket mer idag förutom att det varit en aj aj dag. Jo, förresten jag hämtade löjrommen jag beställt. Snart ska mr x, Evve och jag ha löjromsfrossa. Gott tunnbröd med smör och därpå ett lager löjrom som toppas med svarpeppar och finskuren rödlök + kallt vitt vin för mig.

Nu måste jag maila bossen att jag blir borta i morgon. Han har nog inte sett min ledighetsansökan ännu.
Natti natti mina vänner!