Klippta hänglås och kycklingrullader

Ibland tar tiden liksom slut och saker blir liggande. Så är det i mitt kylskåp. Det händer lite för ofta att jag får slänga mat som blivit liggande för länge. Idag räddade jag ett par fina kycklingfiléer från att hamna i soporna. Bäst före datum är i morgon. Skivade de tunt, kryddade rejält och rullade ihop dom som rullader innan jag stekte de gyllenbruna runt om. De blev supergoda.
Matmamman Göta har varit till mig en sväng nu i kväll och vi pratade så klart matrecept så det vattnades i munnen. Är sugen på att ha lite fest snart. Hon skulle maila ett favoritrecept.


Helt plötsligt i eftermiddags låg min saknade jobbnyckel på mitt skrivbord. Någon måste ha lånat den i fredags och glömt lämna igen den. Tur att jag inte hann spärra den. I morse fick vaktmästaren klippa ett hänglås i mitt rum med sin jättestora bultsax.

I morgon blir det inte så mycket jobb. Börjar med att hälsa Norrbottensteatern välkommen med föreställningen Ronja Rövardotter. Ska se den själv också. Lär vara riktigt bra. Hoppas skolbarnen som ska se den blir nöjda.



Idag fick mr x körkortstillståndet och jag handledartillståndet. Nu är det bara att tuta och köra. Måste skaffa en teoribok och kolla upp mina teorikunskaper så det blir rätt. Vi börjar nog med att åka och hämta vinterdäcken. Ingen av oss som gick handledarutbildningen klarade teoriprovet! Fast det var tydligen meningen att det skulle vara så. Om det är någon fler än jag som inte känner sig riktigt säker på vägtrafikmärken så kolla den här länken.
http://www.df.lth.se/~mikaelb/vagmarken/korkortsteori-sve.shtml

Emil och jag har degat framför teven en bra stund. I kväll har han legat hopkurad tätt intill mig och kurrat så gott. Lilla älsklingen! Just nu vill han helst sitta mitt på tangentbordet.
Natti natti!