Sköna fredag



Idag var det betydligt lättare att leva. Tog en värktablett i natt, sov gott och vaknade utvilad. Det var strålande höstsol (så strålande den nu kan vara i oktober) och efter jobbet tog jag itu med löven igen. Det blev några säckar. I morgon ska jag fortsätta. Om jag orkar när löven är borta ska jag såga bort alla gamla grenar i syrenerna. Skulle behöva en motorsåg för att ta bort kryptallen. Den är visserligen stor och fin men det är så jäkla besvärligt att klippa runt den så nu ska den bort. Skulle också behöva en liten grävmaskin som kan gräva upp lite buskar och gamla tallrötter som jag vill ha bort.

Mr x är nu hemma och jag har varit på tre mc-affärer för att köpa en glödlampa till hans gamla moppe. Köpte en fast den lyser inte. Fan å.

Idag har min lilla kisse för första gången legat blick stilla en lång stund och njutit av att bli struken över pälsen utan att bitas en enda gång. Det tar sig.

Just nu är jag så trött så hjärnan står stilla. Ska nog börja dra mig mot sovrummet. Men först ett värkpiller för att få sova gott.
Natti natti!