Regnig fredag

Det har varit en lugn dag. Lite folk på jobbet och jag fick gjort några krångliga saker som legat till sig lite väl länge. Satt bland annat på banken en dryg timme. Irriterande så sakta det går nuförtiden.

Idag var jag och köpte presenter till mina små barnbarn. Lillkillen fick en huvtröja och tjejen svarta strumpbyxor och en vit- och svartrandig tröja med vitprickiga rosa knappar.  Det är så sällan de får någonting av mig. Deras mamma och pappa fick en chokladask.

Har nyss varit på Coop och handlat. Ska bjuda min sons familj på middag i morgon. Det blir lax med västerbottensostsås. Lättlagat och gott.

Mr x ska sluta röka! Jag vet inte om det är jag som har bestämt det eller om det är han. Vi får väl se hur det går. Vilken välsignelse det är att jag aldrig har gjort mig beroende av nikotin. Cigarettstank är det värsta jag vet. Om jag någon gång skriver en kontaktannons ska det stå att jag söker en glad och trevlig man som är rökfri, självgående, gillar djur och fixar att dricka alkohol utan att bli ett as. En liten bisak är att han naturligtvis måste gilla mig som jag är för jag lär inte förändras.
En eventuell relation skulle ta slut i samma ögonblick som det blev ett fyllegräl eller fjanterier med tanter bakom knuten. Livet har lärt mig ett och annat och en sak som är säker är att ränderna aldrig försvinner på en zebra. Lika bra att göra pinan kort och klippa direkt. Tänk om unga tjejer skulle förstå det. De hoppas och hoppas och livet rinner iväg med rasande fart och under tiden går de miste om så mycket. Den enda man kan förändra är sig själv. Och det är inte någon lätt sak. Till andra kan man bara ändra sitt eget förhållningssätt.

Nu ska jag hämta skurborsten och försöka putta till parabolen så att min teve får kontakt med signalerna.
Har lite huvudvärk och tänker slappa resten av kvällen.