Vänner

De små barnbarnen har precis åkt härifrån. Vi har ätit älgstek, med gräddsås och hasselbackspotatis samt omelett och babymorötter. Så in i bomben gott. Åt alldeles för mycket. Nu återstår att ta hand om disken och att plocka ihop leksaker och böcker.

Vädret har återgått till regn och mörker. Min bil blir smutsig igen och jag som putsade den så ordentligt häromdagen. Idag köpte jag nya lampor till billyktorna.  De skulle lysa 50 procent bättre än de som satt där. Vi får väl se. 500 kronor kostade de.

Det blev många reaktioner när jag berättade om min nyfunne vän. Vi får väl se utvecklingen av det hela. Man är ju lite bekväm och kräsen i min ålder så det är inte många som passerar nålsögat. Min vän O gjorde det och jag tror att vi alltid kommer att förbli käraste vänner. Han är fin.

Det värsta är ju att jag också ska passera den nya bekantskapens nålsöga. Hur det nu ska gå till. Hoppas han har en grov stoppnål med stort och runt öga.
Hur som helst är det häftigt att träffa nya människor. Man fblir inbjuden i en helt ny värld. Ett liv utan vänner måste vara oerhört fattigt.