Julklappshandel

Äntligen är de flesta julklapparna inhandlade. Pust! Åkte till Happis mitt på dagen och kom hem 19.30. Min rygg orkade inte riktigt med och det var tur att det var på sista affären och att jag hade en kundvagn att stödja mig på. Med några värktabletter i kroppen känns det bättre. Hoppas det är ok till i morgon. Den här veckan kommer att bli snärjig. Nu är det bestämt att onsdagkväll blir lilla julafton för barnbarnen som åker söderut för att fira jul. Lillemor har erbjudit sig att vara tomte. Kul!

             
På Barnens hus hittad en rolig höna som jag inte kunde låta bli att köpa. När man nyper den i vingen kacklar den och går omkring. När jag skulle lyfta tillbaka den i hyllan skrek den som att det gjorde ont. Jag vände den baklänges för att den inte skulle gå över hyllkanten, men då ställde den sig och jucka mot nästa höna. Mr x, hans kompis och jag höll på att skratta på oss. Vem som ska få den? Kanske min kära .... som alltid önskat sig en sån.

Julklappen till mig själv blev en webkamera. Har vänner som har webkamera och det känns lite dumt att bara jag ser dom, fast ärligt talat så känns det väldigt skönt också. Om jag ska använda den så krävs det lite förberedelser i form av anständiga kläder, smink och frisyr. Kameran är billig och därmed dålig bildkvalitet. Lika bra det.

När vi kom hem hängde det en plastpåse på dörrhandtaget. Det var en fin röd julblus i den i min storlek. Det visade sig att min kompis Inger hade köpt för stort och skänkt den till mig. Jag blev jätteglad och kände mig bönhörd eftersom jag senast i morse låg och tänkte att jag borde köpa mig något "juligt".

Nu börjar det bli dags för John Blund. Natti natti