Skräckdrömmar

Det blåser ordentligt i kväll. Mina vindspel fladdrar och plingar hysteriskt. Kissen vill ut men jag känner mig frusen så han får nog stanna inne. Just nu blåser luftvärmepumpen ut 26-gradig luft i mitt hus. Skönt!

Mr x och jag har varit ut och övningskört. I kväll åkte vi och tittade på några båthamnar. Jag saknar närheten till vatten fast inte när det är sånt här kallblåsväder. Passade på att hälsa på barnbarnen där stortjejen precis fått vattkoppor. Jag hoppas att vi är immuna. Skulle inte vara så kul att bli sjuk nu när det äntligen vankas sommartider.

Dagen har varit ok. Har inte gjort så mycket mer än varit på ännu ett uselt möte på gymnasiet. Det är många saker som inte fungerar som det borde. Måste försöka få iväg en anmälan till Skolverket för nu känner jag att måttet är rågat.

I hela mitt liv har jag haft turen att drömma när jag sover och komma ihåg dom när jag vaknar. Oftast fina drömmar. Den senaste tiden har jag inte drömt så ofta, men natten som gick blev en natt i skräckdrömmarnas tecken. Det har tagit hela dagen att skaka av mig känslorna. Jag vet att det beror på en oro som jag känner för en annan människa nu som dyker upp i drömform. Sån är jag och har alltid varit. I natt blev jag fastkedjad i ett mörkt förråd av några tokiga människor ...

 Jätteroligt är i alla fall att lill♥ kommer "hem" på söndag. Fast hon är ju lite äldre idag än på bilden.