Ha ha vilka sandlådefasoner

I kväll hörde jag skrik och arga röster i närheten och som flera gånger de senaste veckorna var det närmsta grannen som hoverade och skrek till en av sina grannar. Bråket handlade om en hund som skäller ibland. Jag har varit ute precis hela dagen och inte reagerat på något skällande men av det jag hörde så skulle hunden ha skällt precis hela dagen och det stämmer verkligen inte. Jag är av den åsikten att bor man mitt i ett villaområde där det finns barn. hundar och annat som låter så får man finna sig i det. Den aktuella hunden är instängd nattetid och då hörs inte ens ett litet gnäll. Den arge grannen har själv haft hund som stått och skällt på balkongen och även jag har haft hund i hundgård som säkerligen skällde ibland. 
Även frugan i arga familjen hoverade och skrek och då kunde jag inte hålla mig för skratt vilket inte uppskattades av familjen arg.
Bråket slutade med att arga granne "gav igen" genom att slå på larmet i sin husbil och lät det ljuda en tio minuter i kvarteret. Alltså tala om sandlådefasoner!
 
Fortsättning lär följa ....