Vår!

Idag kom äntligen den efterlängtade värmen. Vaknade tidigt och drack morgonkaffet i bara nattsärken ute på bänken mot solväggen medan katterna lurade på surrande flugor och andra yrvakna småkryp. Öppnade garagedörrarna på vid gavel så att blomplantorna fick ett välbehövligt solbad. Ljuvligt skön morgon!
Mitt på dagen träffades "vi fyra" i resegänget och bokade nästa resa till huvudstaden under sommarmånaderna. Den här gången ska vi inte shoppa benen av oss, det blir mer fokus på andra upplevelser. Längtar!
Nu har syrran och jag promenerat varenda kväll i hela sju dagar och i kväll gick det betydligt lättare än igår. Kul! Fast det krävdes både Voltarensalva på höften och några Alvedon för att få fart på skrovet. Håller nu bara tummarna för att vi fortsätter. Vi har minsann inhandlat träningsdressar som en liten belöning för första veckans prestation.
Nu känns det att livet har återvänt och det är så himla skönt att äntligen vara fri att varje dag göra det jag helst vill så långt krafterna räcker.