Torsdagsfunderingar

Vårblaskvädret fortsätter och har vi tur blir det en tidig vår, men sorgligt nog brukar mars och april vara månaderna då snön rasar ner i tjocka lager. De optimistiska brukar säga att det är snön som ska ta bort den gamla snön ... Ja ja så kanske det är ...
Tråkigast är att det är nästan omöjligt att gå ut på promenad då det är så förbaskat halt och blött då mina vinterskor är livsfarliga på det underlaget. Skulle bli katastrof här hemma om jag bröt en handled eller ett ben. 
 
I gårkväll bakade jag supergott och hyfsat nyttigt matbröd med morötter efter recept i underbara claras blogg. Ett bröd som är godast nybakat eller precis upptinat. Efter födelsedagskalasandet har jag stoppat i mig godsaker på löpande band och det känns verkligen inte bra. Snart är det bara gummibandsbrallor som gäller. Idag fortsatte frosseriet då ynste brorsan varit och uppvaktat med bland annat nybakta semlor. Mums!
 
I mitt huvud tar projekt efter projekt form men det blir tyvärr inte så mycket gjort, mestadels på grund av ekonomiska konsekvenser. I kväll ska jag dock på en inspirationsträff på färgaffären så efter det kanske det blir sovrumsfix som är ohyggligt nödvändig. Mitt sovrum är i bedrövligt skick. Kattklösta tapeter och slitna garderobsdörrar, smutsfärgad golvbeläggning och töntgardiner från 80-talet. Verkligen dags för uppfräschning.