Vilken värme!

Pust stånk och stön! Jämmer och elände mellan varven. Slog på ac:n inomhus för första gången men bara en halvtimme. Ska absolut inte hända igen på grund av elförbrukningen. Katterna låg snabbt på plats och njöt av svalkan. Själv gick jag ut och åt glass och vinbär i kvällssolens varma sken. 
 
Idag har jag tagit det väldans lugnt. Esko bjöd på en åktur till Frevis med kaffe och glass. Hemma igen öppnade jag hårfärgningstuberna och kletade in hela kalufsen. Har nog aldrig grisat så mycket med färgen som idag plus att en av mina fyrbenta envisades med att stå mitt i alltihop. Blev en hyfsat naturlig brun färg men det börjar nog snart vara dags att låta de vita hårstråna ta över. 
Skvallrat med grannarna om nattens idioter som stulit en bil och sedan kvaddade den i kurvan nedanför mitt hus. Förmodligen drogade eftersom föraren avvek innan polisen var på plats. I och för sig tog det en och halv timme innan polisbilen svängde in på gatan. För att göra ett utlägg om åtgärder för att förebygga brottslighet väldigt kort säger jag bara: Satsa rejält på barnen redan i förskolan och de första åren i skolan så att de tar sig igenom skolan med självkänslan i behåll. Ja så klart alla skolår om det behövs.