Valborgsmässoafton 2011

Det blev ingen brasa för min del, men jag kände den karaktäristiska vårrökdoften från brasor i närheten när jag gläntade på ytterdörren. Det blev inte heller någon grillad korv för min del, men hårt bröd med Brieost som smakade riktigt gott.
Dagen har gått i räfsandets tecken även fast jag hann med en luleåresa på förmiddagen för att justera nyglasögonen. Nu har jag bara kvar de blöta ytorna där snön legat kvar längst. Diverse tidiga blomster har tittat upp strax ovanför jordytan och det ska bli spännande att se vad som överlevt den här kalla vintern.

Nu är datum satt för dagen P. Himmel, så konstigt det känns att jag ska bli pensionär. Som jag har längtat! Fast på senare tid även känt en skräcksorglig bävan för hur mycket jag kommer att sakna den dagliga kontakten med alla arbetskamrater, elever och musiken som funnits som ett bakgrundskomp till mina arbetsdagar.

Nä, nu ska jag hoppa i säng ... äh, eller rättare sagt halta iväg mot sängen och hoppas på en skön och lång natt utan att bli väckt av en hungrig liten kattfröken redan vid fyrasnåret.