Första ljuset

Jag är spyfärdig av trötthet av för lite sömn och ovanan att inte vara ensam i huset. När min gäst åkte iväg i morse somnade till och med katten. Lille Emil har vaktat mig konstant. Jag har precis varit ute med honom i snöovädret. Han gillade inte alls att snön föll på honom. För mig själv var friska luften och snöovädret riktigt skönt för en gångs skull. Nu sitter jag här med blött hår och ny frisk luft i lungorna. Livet återvänder så sakteliga. Huset är i allmän oordning och mr x basoljud får huset att vibrera.
Det här med att leva singelliv har helt klart otroligt många fördelar. Aldrig mer sambo. Fast det blir lite glest mellan kramarna. Ömhet, närhet och erotik är fint, men att älska någon av hela hjärtat är stort som ett eget universum.

Det är första advent och skyltsöndag idag. Jag kanske åker ner på stan senare i kväll och går runt en sväng. Orkar inte med att träffa folk idag. Igår var vi till Luleå. Massor massor med folk överallt. Fick nästan panik. Efter en snabb runda på Claes Olsson gick vi till Kulturens hus och fikade. Där var det musikunerhållning och jättemysigt. Dit borde man åka lite då och då.