Äntligen semester!NU är det äntligen den tid jag längtat efter ett helt år. SEMESTER i förhoppningsvis fem väldigt långa veckor. På chefens begäran var jag två timmar på jobbet idag för att gå igenom ett nytt schemaprogram. Det gick bättre än jag trodde trots att natten som var inte bjöd på särskilt mycket sömn. Däremot flera adrenalinkickar på grund av unge herrns omvända dygnsrytm. Jag är för gammal för tonåringar. Det är bara att konstatera.

Vädret är toppenbra och man får ju inte klaga, men visst var det väldigt skönt idag när det var lite mulet en stund.  I kväll har vi klippt gräset och vattnat blomstrena. Det är så fint ute nu. Det doftar gott och växterna frodas. Till och med på våra gravar var det fint när jag var dit i går. Där brukar växterna annars avlida av torka i sånt här väder.


Häromkvällen var vi och fotograferade orkidéer och vackra naturmotiv. Jag som bara hade shorts och gummistövlar på mig höll på att bli myggmat i skogen. Försökte hala ner shortsen så långt det gick men nog hann de suga i sig en hel del i alla fall.Kram mina kära vänner!