Lugn dag

 
Idag har jag mestadels helgat vilodagen och fyllt lungorna med daggvåt höstluft medan jag strosat runt i stilla lunk och njutit av vackra höstfärger.
 
Funderar på allt flyttgods som ska stuvas in i bilen och hur det ska stuvas för att allt ska få plats. Börjar med ett köksbord och några stolar. Förutom möbler och småsaker finns det önskemål om att jag ska lyckas pressa in en skotermotor delvis i delar i min lilla bil. Jag ska göra mitt bästa för det blir en fröjd att sakerna flyttar iväg från mig till sin rätta ägare. Snart är det bara mina egna saker som fyller upp i förrådet och det är inte speciellt mycket då jag rensat hårt de senaste åren. Egentligen är det julsakskartonger och mattor som tar upp mest plats.
 
Visst har det varit skönt att ha en vilodag men samtidigt ganska trist att ta det lugnt. Gjorde till och med en pizza av ett köpeskit. Enkelt och ätbart. Lyssnar på en svensk kriminalare som ät måttligt upphetsande. Snart blir det teve och en skål nyuppskuren och perfekt mogen mango. Supergott!