Tisdag kväll

 
Dagen blev inte riktigt som planerat. Först kom barnbarnet Alexandra hit, sedan kom pappan och sedan kom mamman. Efter dom kom min dotter och då bar det av österöver. För min del behövde jag köpa storpack kattmat och toapapper, men hem kom även tre nya kuddar till vardagsrumssoffan. De är av det mer rustika slaget så de passar även på kökssoffan. 
Dessvärre glömde jag min handväska någonstans och då förhoppningsvis på Rusta. Ska ringa dit i morgon. Tack och lov hade jag inget av värde i väskan då nycklar, mobil med betalkort och dyligt låg i min jackficka. Väskan var gammal och lagad och innehöll bara insulinsprutan, druvsocker och några småsaker. Sprutan kan så klart vara farlig om fel person hittar den. Nåja, om väskan har hittats får jag väl åka österöver igen inom kort.
 
I kväll har jag tagit det lugnt och laddar för morgondagen då flyttlasset går till barnbarnets första egna lägenhet. Några saker har jag i alla fall lyckats bli av med och som hon behöver. Ordspråket om den som spar den har stämmer verkligen i mitt fall och då handlar det inte om pengar. Ett annat ordspråk som stämmer bra är också Den som köper allt den ser får gråta när andra ler. Idag såg jag så många fina julsaker som jag hade velat köpa, men avstod så nu kan jag kanske le ända fram till nästa pension.
 
Nä nu väntar John Blund och första boken i en ny serie som utspelar sig ett par hundra år bakåt i tiden.