Kalasdag

Sov gott och längde denna morgon. Finvädret lyste med sin frånvaro vilket gjorde att dammsugaren åkte fram och fick ett race på nedervåningen. Fattar inte att det kan bli så mycket katthårstussar från en enda katt. Visserligen är han av den långhårsfagra typen och då syns tussarna på golv, mattor och möbler tydligt. På ett sätt bra för då hamnar de i alla fall i dammsugarpåsen.

Därefter blev jag hämtad av en arbetskamrat och så åkte vi och grattade en gemensam arbetskamrat som fyller femtio. Det var ett kalas med stort K. Helt i min smak. Hemgjorda supergoda smörgåstårtor och därefter hembakt gofika med säkert 13 sorters kakor och tårta. Mycket gott och trevligt!

Dagens kyla kröp in i märgen så jag dressade om till yllesockor och långbyxor innan jag åkte iväg och sålde entrébiljetter till kvällens konsert. Det var inte lika mycket folk i kväll som igår och det är så synd när konserten var så bra.

Tro det eller ej, men kvällen har avslutats hos födelsedagsbarnet. Saken är den att vi är några som har diktat en sång och gjort ett collage tillsammans och den ena av oss kunde inte uppvakta under dagen på grund av någon sorts hundtävling. Det hade ju varit lite konstigt om hon hade behövt åka dit ensam och sjunga ... så jag åkte med och stämde upp. Ja, inte bara stämde upp utan det slank ner både ett och annat också.

Nu sängen.