Livet

Kämpar för tillfället som bäst med att orka med alla turer i livets berg- och dalbana. Själv har jag alltid tagit det säkra före det osäkra och garderat mig med både plåster och säkerhetsnålar och därmed säkerligen valt bort många trevliga upplevelser likaså misstag. Det senare har jag ändå haft nog av. Olika är bra för det mesta men det skulle inte skada om vissa tänkte sig för lite mer eller åtminstone blev lite visare av sina erfarenheter, men där är vi också olika. 
 
Under helgen som gick åkte jag och två av mina barnbarn till Umeå för att hälsa på mina kära som bor där. Som vanligt villade jag bort mig i en rondell och kom fram till destinationen tack vare att barnbarnet guidade mig via google. När jag väl kom fram råkade jag köra förbi deras hus vilket noterades med orden: ... och där körde gammelmormor förbi!!! Väl framme blev det idel roligheter för liten och stor och samtidigt lite vila från karusellåkandet. 
I lördags inhandlade jag en baddräkt och sedan åkte vi alla och badade i badhuset. Det var jätteskönt och roligt och dagen avsltuades med lördagsmys med film och godsaker. Snart är det dags för barnbarnsbarn nummer två att komma ut till världen. Spännande!