Mot nytt år

Natten bjöd på snöoväder så idag var det läge för att dra igång snöslungan. Barnbarnet och hennes sambo tog sig an hela snöskottningen medan jag och yngsta barnbarnsbarnet åt snöpizza och andra läckerheter ute i snödrivan. Det var härligt med frisk luft efter alla förkylningsdagar med hosta och täppt näsa. Idag är jag i princip helt återställd. 
 
 
 
Idag har de röda köksgardinerna bytts till vita fräscha och julgranen är åter förpassad ner i kartongen. Alla tomtar och röda dukar är också bortplockade. Nu väntar ett nytt år och ljusets återkomst. Idag har vi tittat på dahlior och funderat på vilka knölar vi ska förhandsboka. Gud vad jag längtar till det är dags för att börja plantera och planera sommarens blomster.
 
 
 
Det råder stor oordning i mitt hus men med två snabba och aktiva småtjejer som gillar att pyssla och leka. Det är knappt idé att städa upp men i morgon ska jag försöka skapa lite mer ordning. Jag har liksom ganska så svårt att stå ut med oordning. Just nu är de med vänner och busar av sig i en gympasal och jag har passat på att i lugn och ro betala mina huvudmäns räkningar. Trots all oordning är det jätteroligt och enormt livgivande få rå om dem i några dagar. Önskar verkligen att vi bodde lite närmare varandra så att vi kunde träffas varje vecka för att inte säga varje dag.