Körkortsfotografering

Idag fixade jag foto till nya körkortet. Tänkte sminka mig och fluffa upp frisyren men insåg klarsynt att det i alla fall kommer att se ut som om det är taget på en polisstation strax efter gripandet. Ruggugglelikt. Tåget har gått när det gäller utseendet. Egentligen borde jag gråta, men inte hjälper det.
I morgon ska jag ringa och kolla om jag snart är i tur för operation. Inte för att jag blir vackrare. Det kan bli åt andra hållet också. Men jag tror att jag kommer att må bättre både fysiskt och psykiskt.

Om jag ser dagen i stort så har jag fått gjort några småsaker som irriterat i flera månader. Till exempel dragit ut tevekabeln som gått på utsidan av huset till sovrummet. Jag ska aldrig ha teve i sovrummet. Putsade också sovrumsfönstret (slarvigt) och satte upp en gardinkappa. I kväll fick jag en energikick och röjde garaget. Skurade till och med golvet. Mr x kommer inte att bli glad. Jag har lagt upp alla moppedelar och skruvar i hyllorna. En del försvann i avloppet.

I morse var det is på bilrutan. Nu börjar det. Dags att ta fram kupévärmaren och köpa en motorvärmarsladd till "nybilen".

Nu ska Emil och jag gå och lägga oss framför teven.

Sov gott mina vänner!