Att inse vad som är sanning

 
Ett otroligt upplysande inlägg från Alice Bah Kuhnke. Det här är det SD som Ebba Busch, Johan Pehrson och Ulf Kristersson grundar sin regering på. Jag kan inte tro att en enda normalt funtad svensk tycker att detta är ok. För den som säger att hen inte visste så efter att ha läst inlägget nedan vet ni.
 
Inlägg kopierat från Facebook.
Igår höll Sverigedemokraterna en pressträff här i EU-parlamentet med representanter från extremhögern.
De är upprörda över att majoriteten av politikerna inte vill göra gemensam sak med dom i migrationspolitiken. Så pass upprörda att de på en pressträff deklarerar att de kommer göra allt de kan för att få ännu mer inhumana regler på plats för människor som flyr sina liv.
Nästa gång Jimmie Åkesson spelar ovetandes om vad hans partitoppar och vänner sysslar med, så ska vi vara många som påminner honom om vilka SD med glädje samarbetar med. Låt oss göra det svårt för Åkesson att ljuga om rasismen, nazismen och fascismen. SD samarbetar bland annat med:
- Angel Dzhambazki från Bulgarien, en man som jag, med egna ögon, såg göra en Hitlerhälsning (!) i plenisalen under en debatt om demokrati och skydd för minoriteter.
- Politiker från Polska partiet Lag och Rättvisa. Dvs partiet som ligger bakom Polens fruktansvärda abortförbud, häxjakt på hbtqi-personer och nedmontering av rättsstaten.
- Representanter från spanska Voxpartiet som har Francos fascistiska regim som förebild
- Företrädare från ungerska Orbans Putinvänliga parti Fidesz, som så sent som förra veckan försökte införa lag som att lärare ska ange varandra för regimkritik. .
- Tom Vandendriesse från belgiska partiet Vlaams Belang en rasist som attackerar journalister som inte agerar som han vill.
Detta sällskap väljer SD. De försöker inte ens låtsas att de tar avstånd till nazister och rasister, utan står stolt bredvid dem.
Det är här vi är nu. Den som påstår att hen inget visste vart det här kommer att sluta, är den som väljer att inte förstå. Och, det kommer, till sist, att straffa oss alla. Även den som just nu inte känner sig utpekad. Kom ihåg det. Organisera er