Dags för tandläkarbesök

 
 
(Bild från nätet)
 
Började morgonen hos tandläkaren som förklarade vilka ingrepp han ska göra och vad det kommer att kosta. Suck.Tyvärr åker jag även på en operation hos käkkirurgerna inom kort. Tycker det är konstigt att våra sociala försäkringarna inte täcker tänderna på samma sätt som övriga kroppen. Inte konstigt att allt fler, speciellt kvinnor, går omkring med gluggar och ser ut som gamla häxor i käften och det är så himla sorgligt.
 
I min enfald har jag trott att det går att montera in inplantat på alla människor, men så är inte fallet. Käkbenet måste vara minst 4 millimeter tjockt för att det ska gå att borra dit en skruv. På mig hade det inneburit att han hade varit tvungen att bygga på med ben inifrån bihålan och det lät alltför komplicerat för att jag ska ha nerver att klara av det.
När jag var på läkarbesök inför höftopertionen frågade de om de fick ta hand om ledkulan som de sågar av och mala ner den till benpulver och använda när de behöver bygga upp där det fattas ben på andra personer... fy vad äckligt ... tror inte att jag vill veta om den använt benpulver från någon annan person i min höft.