Ett välkommet glatt besked

Morgonen började trist med blött och dimmigt väder, men ändå ganska varmt för årstiden. Jag har tagit det lugnt och lyssnat på ljudbok. 
 
I Kalix stormar det helt förståeligt runt dressyrmetoderna som skolan införde i smyg och fick avsluta när kommuninvånarna fick veta vad som pågick. Jag skulle tro att både skolchef och buns ordförande får lämna sina poster inom kort. Förtroendet har aldrig varit stort för skolchefen och nu är det lilla som fanns förbrukat. Jag har svårt att förstå varför kommunen drar ut på avskedandet.
 
Min bil får körförbud i natt på grund av att jag var ute lite väl sent med att beställa tid för den årliga besiktningen. Nåja, en vecka utan bil ska jag väl stå ut med. Har handlat hem mat så att jag klarar mig.
 
Dagen slutade i stor glädje då dottern ringde och bjöd mig på middag och väl där överraskades jag med att få ett litet foto i min hand som visade en perfekt liten gosse som ska anlända frampå vårkanten. De blivande föräldrarna strålade av glädje och lycka och det är vi så klart alla runt omkring också. Dottern bjöd på köttstek med gräddsås, blomkål och potatisgratäng. Supergott!