Blixt och dunder och bilproblems

Vaknade vid halvfemtiden av att regnet dundrade och åskan brakade så att hela huset skakade. Usch! Rusade upp till mr x och stängde fönster och dator, sedan somnade jag om trots blixt och dunder.

Dagen har varit hyfsat bra. Idag kom de nya "vuxen"eleverna och de verkade jättetrevliga.
På eftermiddagen var jag till diabetessköterskan på årskoll med ögonbottensfotografering. Alla värden var bra förutom blodtrycket som var nog så lågt beroende på att jag äter för stor dos blodtrycksmedicin nu när jag är många kilon mindre än när läkaren skrev ut den.

I kväll tog jag tag i min bil som larmar om något fel med bromsarna. Med instruktionsboken framför mig och grannfruns kloka huvud till hjälp så kollade vi alla oljenivåer och lite annat som boken tipsade om, men allt var ok och varningslamporna lyser fortfarande. Det blir verkstadsbesök. Granngubbsen tyckte att man borde fota oss. Jag såg deras roade leenden och det störde mig. Nog är det konstigt att det ska vara så märkvärdigt att kvinnor står vid en öppen motorhuv. Vi kan ju faktiskt läsa och följa instruktioner. Nå, jag ska inte hetsa upp mig så mycket för det för det finns andra problem som är mycket värre.

Nu ska jag gå och sussa.