Onsdagstankar

 
Igår föll vinterns första snö men idag är den ett minne blott. Tack och lov, säger jag. Det är ingen brådska med snö även om det blir ljust och rent. Medan jag hade barn i huset sjöng jag glatt "Nej se det snöar, nej se det snöar nu blir det roligt hurra ... " men numera är jag inte lika hurtig inför tanken på snöskottning och besväret som snön för med sig.
 
Nu har jag äntligen bestämt mig för att byta ut min gamla skruttiga bänkbelysning mot Ikeas byggbara bänkbelysningt. Som det mesta i Ikeas sortiment är det genomtänkt och praktiskt men jag fick däremot tänka om. Jag vill ha ett uttag längst in i hörnan där jag har mikro och kaffebryggare men det går inte då Ikeas belysning byggs från vänster till höger och den första delen måste alltid vara strömförsörjningsdelen som är fyrtio centimeter och först därefter kan jag montera ett uttag. Nåja det blir nog också bra och som extra plus är det just nu extrapris på några av delarna.
 
Idag har jag fått gjort slutfasten i två rotfyllningar och nu fattas bara stift och kronor till dessa. Är jättenöjd med min tandläkare. Ska bli skönt att få ett garnityr med bra bett. 
 
Nu i kväll är det blött och superhalt utomhus. Glad att vinterdäcken är i bra skick.