Adventshelg

 
Idag har jag tagit det lugnt och varit social. En väninna hälsade på så det blev prat och skratt över en kopp kaffe. En stund senare dök sonens familj upp med rykande varma pizzor. Prat, skratt och välfylld mage. 
Utomhus föll snön tätt och på en liten stund hade det kommit minst en decimeter. Passade på att få ett kort motionspass med snöskyffeln och samtdigt ta några stämningsfulla adventsfoton. Min gamla plastgran som legat gömd under åtskilliga år tjänstgör med den äran som utegran. I mörkret är alla granar vackra.
Kollat runt på nätet  och hittade några av mina tänkta julklappsinköp som hade black fridays rabatter. I och med det så är de flesta julklappsinköp avklarade. Det här året blir ett riktigt snålår men det blir nog bra ändå. Att träffas, äta, mysa och umgås är trots allt viktigast av allt. Längtar efter lilla barnbarnsbarnet. Pratade i telefon med henne häromdagen. Kom! sa hon och kupade samtidigt sina små händer mot telefonen, enligt mamma. Kanske trodde hon att jag fanns där inne i telefonen och kunde krypa ut till henne.