Bjöds på en sensommardag

Livet kändes lätt i morse när vädret visade sig från sin bästa sida. Bestämde mig för att skjuta på jobbet och stanna hemma tre timmar extra. Det var verkligen jätteskönt. Drack kaffe ute på bron. Målade tånaglarna och njöt av sol och värme tillsammans med kissen.

Väl på jobbet fick jag gjort en sak som krånglat. Ja, krånglet bestod av den mänskliga faktorn, nämligen jag själv som missat ett moment i kedjan.
När min arbetsdag började närma sig slutet blev det hastigt aktuellt att åka iväg till Haparanda med goda vänner/arbetskompisar. Jag nappade direkt. Viktigt att inte missa roliga stunder. Det blev en snabbis till IKEA samt mat. Köpte en grov och stickig matta att lägga intill kattlådan för att samla upp kattsand som har en benägenhet att spridas i hela huset. En ny sänglampa följde också med hem.

Ilskan, besvikelsen eller vad det nu är sitter fortfarande i kroppen och det känns bara så akut och nödvändigt att försöka ta mig bort från en personalpolitik som är rena rama svammeljöns. Märker att jag till och med är på gränsen till att bli ovänlig i vissa situationer på jobbet. Det är inte hälsosamt för sån är inte jag. Katten på råttan och råttan på ...
God Natt mina läsare!