Roligt hela veckan!

 
Hela förra veckan var underbart rolig. Först kom barnbarnets familj med de små barnbarnsbarnen och då blev mitt hus och liv fyllt av skratt, lek och fantasi. Minstinge som fyller ett år om några dagar har precis lärt sig gå för egen maskin till hennes egen och allas förtjusning. Jag är så himla glad för att treåringen har förmågan att leka och fantasiera med stor inlevelse. Hon behöver ingen vuxen lekare utan tar för sig av egen kraft och involverar allra helst alla runt omkring. Jag har varit patient och fått stora sprutor för att i nästa lek köpa en kopp kaffe för 78 kronor dekorerat med vita vinbär och blomblad. Jag har hamnat i fängelse och smitit ut och vi har varit till småstaden och den fina lekparken intill. Jätteroligt som sagt och emellanåt rätt så svettigt för en gammalmormor.
 
Skohornet blev vattenrutchbana för liten docka och det blå fatet bassäng. Lillasyster ser och lär.
 
Bro över krokodilgropen.
 
Välkomna mina damer och herrar nu kommer dansprinsessorna!
 
 
Klättertornet intill småstaden.
 
Ett av mina barnbarn som är en jätteduktig musiker gick med fyra guldbiljetter vidare i Idoltävlingen. Det var första gången i programmets historia som någon fick guldbiljetter av samtliga i juryn. Jätteroligt för henne och förhoppningsvis öppnas spännande musikdörrar och chanser som en följd av deltagandet. Håller tummar och tår!
 
 
 
Nu har mina kära åkt hem till sitt och här är alldeles tyst och stilla förutom katternas tassande. Inser att jag måste bli bättre på att fylla bensintanken och dra iväg de trettiofem milen för att hälsa på. Är tyvärr alldeles för hemmakär.