På resande fot

 
I gårkväll kom jag hem efter fem underbart roliga dagar i huvudstaden tillsammans med goda vänner. Vi har trängt ihop oss i en liten etta med sängar och resväskor på nästan hela golvytan men det har inte tagit ner vårt goda humör utan faktiskt tvärtom lett till att skrättmusklerna fått rejält med motion. En kväll skrattade vi tydligen  för högt efter klockan 22.00 och då plingade och knackade det på vår dörr. Pinsamt och vi dämpade oss genast en smula. 
Som alltid har vi varit på Allsång på Skansen och med i rutan kom vi otaliga gånger enligt de som såg programmet. Kanske inte konstigt med tanke på våra färgglada hattar.
 
 
Vi pysslade om oss själva på Make Up Store och inhandlade några välbehövliga antirynkserum, läppstift med mera som piggar upp när man ser sina tyngdlagsmärkta ansikten i spegeln.
En av dagarna åkte vi båt till Fjäderholmarna och strosade runt i hantverksbodarna och med hem kom två vackra glaskulor. Vi avslutade med jättegod mat i mitt fall en supergod fisksoppa innan vi åkte tillbaka till stadens vimmel.
 
 
 
 
 Nu är jag hemma och en bit av gräsmattan är klippt. Fortsätter i morgon.